Gå till innehåll

Efter Länsstämman


Rekommendera Poster

Jag tänkte att de kan finns frågor och idéer som dyker upp när man kommit hem från stämman.. 

- En eloge till Mats för en mycket väl genomförd stämma + en minst lika stor eloge för mycket bra ordning på stämmohandlingarna

- En väldigt viktig sak som jag tycker den nya styrelsen ska besluta om, är att ge Mats fortsatt tillgång till hela forumet. Det är i mångt och mycket hans skapelse och den kunskap Mats har rent tekniskt är en resurs som måste behållas. Jag tror fler med mig litar hans integritet kring vad som skrivs i låsta forum.

- Energiöverenskommelsen som nämndes om hastigast under lax-föredraget är det största sveket mot svensk natur i modern tid. Jag samtalade som hastigast med Emelie innan jag åkte och jag tycker att föreningen ska fixa en föreläsning kring detta. Sveriges främsta expert i ämnet är Christer Borg - Generalsekreterare i Älvräddarna, tillika bollplank åt Naturskyddsföreningen - och jag har tillfrågat honom om en föreläsning, och han ställer självklart upp.

- vad har du för tankar efter stämman?

  • Like 1
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

På 2019-04-02 på 11:03, Michael Jonsson säger:

Energiöverenskommelsen som nämndes om hastigast under lax-föredraget är det största sveket mot svensk natur i modern tid. Jag samtalade som hastigast med Emelie innan jag åkte och jag tycker att föreningen ska fixa en föreläsning kring detta. Sveriges främsta expert i ämnet är Christer Borg - Generalsekreterare i Älvräddarna, tillika bollplank åt Naturskyddsföreningen - och jag har tillfrågat honom om en föreläsning, och han ställer självklart upp.

Pratade igår med Magnus Holmström (som äger Fiskecenter i Umeå, som enligt honom är Sveriges största renodlade flugfiskebutik). Jag berättade om Daniels föreläsning. Han nämnde att Christer Borg ska ut på medlemsvärvningsturné i landet snart och Magnus undrade ifall Naturskyddsföreningen är intresserade av att samarbeta kring en föreläsning!

Jag hänvisade till Umeåkretsen @Marcus (och lovade mejla över kontaktuppgifter), men det kanske är något som flera kretsar kan vara intresserade av? @Peter Lugnegård@Kristin Allebrink@Annlouise hansson? I så fall kanske länsförbundet skulle samordna @emeliearkad?

Ännu inget om föreläsningsturnén på hemsidan, så det är nog än så länge bara tilltänkt eller i planeringsstadie. Bra att haka på tidigt om det är intressant, lättare att få de datum man vill  ha.

https://alvraddarna.se

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara i denna tråd...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Endast 75 max uttryckssymboler är tillåtna.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigerare

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder från URL.

×
×
  • Skapa nytt...

Viktig information

För att använda forumet måste du godkänna våra Användarregler och Integritetspolicy